söndag 12 februari 2012

Paddington markets

...varje lärdag är det ju en fantastisk marknad ca 5 minuters promenad från vårt hus. Alltid hittar man något fint! Förra veckan hittade jag dessa vackra handfärgade silkesgarn, då tänkte jag på dig mammi! Ska jag köpa och skicka något av dem? Vilken färg/färger vill du ha?


Alla olika färger

...ett exempel på hur scarfen kan se ut...

och ett till! Visst är färgerna härliga!?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, oj oj så svårt! De är ju bara sååå fantastiskt vackra!!!!
Ja det vill jag så gärna ha! Men hur i hela världen ska man kunna välja färg....!???

Anonym sa...

Jag röstar för den blå högst upp till höger, allternativt den röd/rosa-blå längst till vänster i mittenraden. Men alla är jättefina!

/Sys

Mrs F sa...

Ja visst är de vackra!! Den rosa-blå är jättefin tycker jag! Om man gör en scarf så blir den ju så dom den som hänger över skylten på mittenbilden. Sedan tycker jag att färgen på scarfen på bilden längst ned också är fantastisk, en riktigt höstfärg (tror det är garnet i översta raden, näst längst till höger som använts till denna)! Fast det beror ju också på till vad/vem man ska ha dem. Dessa tror jag skulle passa dig mamma! Kan även tänka mig att den grönblå i nedersta raden näst längst till vänster kan bli otroligt fin... eller den ovanför -ja de är alla fina egentligen! Som sagt, det beror vad man ska ha dem till!!