onsdag 8 december 2010

Telstra=Australiens svar på Com-hem

Så otroligt irriterad att det finns inte ord att beskriva! Efter att under en veckas tid i timme efter timme suttit i samtal med dessa inkompetenta s.k. telefonispecialister och efter att nu suttit hemma o väntat på en tekniker som aldrig kom, börjar jag bli rejält irriterad! När jag ringer och frågar var nämnda tekniker håller hus svarar de att Ingeborg tekniker är bokade, och då jag ger dem referensnumret jag fick av dem igår visar det sig att det gäller choice hotels!!! J**** idioter! Sedan säger människan att bara så att du vet, så kommer ni få betala en hög avgift om det visar sig att felet finns i er privata utrustning. Jaha säger jag, men vi använder ju den sprillans nya utrustning ni skickade till oss i vårt startpaket, så det kan väl knappast anses vara vårt fel om den inte funkar? -så vitt jag kan se så hyr ni ingen utrustning av oss, svarar den inte så trevliga mannen på andra sidan luren. Vad menar du? Frågar jag. -ja, eftersom ni inte hyr någon utrustning av oss så är det ju er privata utrustning det är fel på i så fall, så då är ni skyldiga att betala avgiften. !!! Fatta vilka idioter! Här har man tydligen noll och inga rättigheter som kund... Summan av allt är att vi fortfarande sitter utan telefon och internet. Detta skriver jag på mobilen vilket tar en halv evighet...

Iaf, över till ngt helt annat o mkt trevligare, som ni kan se på bilderna (tyvärr inte av den bästa kvaliteten eftersom de är tagna med mobilen) så har jag trots sol och värme med hjälp av ikea lyckats skapa lite svensk julstämning här hemma!
Published with Blogger-droid v1.6.3

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej sötnos!
Dubbelmorr.... förstår jag! Fy f.. vad otroligt irriterande! Uschla! Jobbigt att lägga så mycket kraft på något så verkningslöst!
Tusen tack för att du tog dig tid att skriva en massa på telefonen, så vi vet hur det ligger till.
Ja, snacka om julstämning! Har de adventsstjärnor i Aussie? Har det "hänt" något med era prylar - eller ligger de fortfarande och vilar sig i karantänden?
Puss från din Mamma

Anonym sa...

Hej Sys.
Va jobbigt det lät att man typ inte har något att säga till om som kund.. Låter osannolikt, Liam borde väl veta om det verkligen är så eller om det bara är den där gubben som försöker sig på en fuling?? Hoppas att det inte är er utrustning det är fel på då, så ni kan få igång allt. Vad mysigt det såg ut med små julbockar och adventsstjärnarm! Typ mer julstämning än här hos mig! hehe.
Puss!

Mrs F sa...

ja verkligen högst irriterande. Sedan samma historia igen med internet innan det nu äntligen fungerar.... Dubbelmorr var ordet! =)

Hihihi, ja det känns mysigt med lite julstämning! Hur kommer det sig att du inte har julpyntat, du som är ultratraditionalist?

Nej de har egentligen inte adventsstjärnor här, men ikea har!!! Exempel på Australiskt julpynt är typ små fjärilar och fåglar med 100 kg glitter på!

Anonym sa...

..låter så snyggt!!!! Just fjärilar känns så "julaktigt"! Tacka gud för IKEA! Eller det kanske är bättre att tacka Ingvar!
Ma