fredag 10 december 2010

förresten!

....lite framsteg har vi gjort de senaste dagarna! Vi har nu äntligen och efter mycket om och men, fått både hemtelefon och internet att fungera, vilket känns toppen. Dessutom blev våra flyttkartonger från Sverige, som vi skickade i juli, levererade hit igår!!! Nästan 3 månader försenade, men ändå! (tydligen har de varit fast i karantän de senaste 2 månaderna, mkt intressant). Känns helt underbart att ha fått hit lite saker som är VÅRA! Böcker, kläder, fotoalbum och tavlan som ni kan se hänga på väggen! Helt oskadda! Det enda som jag hittills har märkt att det saknas är ett armband, som någon nog måste ha trott var mer värdefullt än det var. Lite tråkigt för det var det första jag fick av Liam. Men jag är glad över de saker som faktiskt har kommit fram! Så ljuvligt att ha lite mer kläder än 3 byxor, 1 par shorts, 3 klänningar och 5 toppar att välja mellan, vilket är typ allt som jag haft sedan vi lämnade Sverige..



Fina Gotlandstavlan på väggen! Dessutom har vi som synes lyckats lägga beslag på 4 stolar till, så nu finns sittplats för flera!

Published with Blogger-droid v1.6.3

1 kommentar:

Anonym sa...

Det ser riktigt, riktigt trivsamt ut! Förstår att det måste vara jätteskönt att ha fått era saker! Det behövs inte så mycket - men lite som är "man själv" och som man har relation och minnen till. Härligt också att få "botanisera" bland kläderna!
Tog du med den andra pippi-tavlan också?
Kram, Ma