torsdag 16 december 2010

Några bilder från området där vi bor

Pappa undrade om jag inte kunde ta lite miljlöbilder från området, så här kommer nu några. Fler och bättre bilder tagna med fina kameran kommer så småningom!


Inte vår gata men ett av de närliggande kvarteren, på väg hem från Oxford street och busstationen och postkontoret. För att komma hem till oss svänger man ned till höger efter kvarteret som börjar vid den gula bilen.


Fina träd finns på de flesta av gatorna, vilket ger området en trevlig karaktär, det känns inte som om man bor mitt i stan!


De typiska viktorianska "terasshusen" som Paddington är känt för.


Vår gata, det är alltid lätt att hitta parkering direkt utanför, vilket var en av anledningarna till att vi valde det här stället framför det andra, lyxigt!


Några av husen som ligger lite längre upp på gatan.


De 3 husen innan vårt, vårt hus är det gula med grönt räcke som syns längst ned på bilden.


Vår bil parkerad direkt på andra sidan gatan, sett från vår lilla "veranda".


Trottoaren direkt utanför huset.


...och vårt lilla hus, med adventsstjärna i fönstret och bilen direkt utanför! (Den här bilden är tagen idag, den med bilen på andra sidan gatan var från igår. Tänkte att det var bäst att förklara för att undvika förvirring!)

Published with Blogger-droid v1.6.3

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det var en utmärkt idé som pappa hade - jättekul att se omgivningarna och din promenadväg. Ligger ert sovrum vid balkongen, eller har ni ert rum åt andra hållet? Ser så trivsamt och "engelskt" ut! Har ni träffat på några grannar? Är det sophmtning den dagen som bilden togs eller står soptunnorna alltid så där? Källsorterar man i Australien?
Puss / Ma

Anonym sa...

Hej Tusensköna!
Det var härligt kul att du ringde idag - även om min reaktion var lite konstig kanske.... ?!?
Så kul att jobbet kändes bättre idag! Längtar efter att få se foton från vardagsrummet!
Love You!
Ma