tisdag 8 maj 2012

...och trävaggan!

Vad tror ni? Denna är något större.
Published with Blogger-droid v1.6.8

5 kommentarer:

Anonym sa...

Trävaggan!
PoK/Gittan

Anonym sa...

..oj...oj vad svårt!
Trävaggan är ju bra för den verkar ha hjul!
Men tygvaggan är ju så bedårande!
Vilken känns bäst i ert sovrum? för det är väl där vaggan ska stå!
Puss, ma

Anonym sa...

Jag tycker så här: Tygvaggan är supersöt, men ser ut som om den är lite "skrangligare" och "smäckrare" än trävaggan. Tänker då så här, trävaggan kan ett barn ligga i lite längre period än i tygvaggan som känns som om när ungen börjar kräla runt och kanske "klättra" lite så kan det finnas risk för att han/hon även tar sig ur tygvaggan. Om dessutom trävaggan är lite större underlättar ju även detta när barnet växer. =) Även om jag förstår att vaggan främst är till för att den lille ska ligga i den första tiden (innan hon/han börjar kräla runt med risk för att trilla ur något), så kan det ju ändå vara bra om det GÅR att ha ett barn i vaggan även om det är lite större.

Är det någon skilnad på själva "gunget" mellan de två vaggorna, är det någon som gungar bättre än den andra? För det kan ju vara bra att ha en vagga som faktiskt gungar "optimalt"

Men jag säger håller med mamma också, tänk efter vilken som passar bäst i ert sovrum där den ska stå, tygvaggan kanske passar bättre om den är lite mindre och tar mindre plats, eller också funkar trävaggan bättre. Tänk också på att tygvaggan har den inbyggda permobilen höll jag på att skriva, haha, men ja du vet vad jag menar - den där grejen som hänger med små nallar eller vad det är. Trävaggan har inte det och om ni vill ha en sån tänk på om det går att sätta upp en sån i tak eller vart man nu sätter den om ni väljer vaggan i trä.

Kanske kan ni också tänka på om det är mkt sol där vaggan ska stå i så fall kanske det är bättre med den i tyg med tak.

Trävaggan klär man med nån form av vaderad grej invändigt va?

Hoppas jag var till någon hjälp!

Puss sys!

Anonym sa...

Ja jäklar vad din sys är genomtänkt och klok! jag tror att ni lugnt kan luta er tillbaka ofter att ha begrundat hennes råd!
Puss, ma

Mrs F sa...

Tack för alla fina råd!!!!!!! Ni är så bra!!! Ska begrunda dessa noggrant över natten och besluta imorgon! Båda har förresten hjul!