tisdag 8 maj 2012

...en sån här har vi redan!

Tack för era kommentarer!!! Så himla svårt att veta vad som är bäst för lillan! Lite mer info som kanske är bra att ha om ni ska kunna hjälpa kommer här:  en sån här säng har vi redan, en "Hensvik" barnsäng från ikea. Problemet med denna är att den inte får plats i sovrummet, och då man ska ha bebisen hos sig den första tiden (helst de första 6 månaderna) så måste vi köpa en mindre vagga av något slag.  

De två vaggorna gungar ganska bra båda två, den i trä är mer "glid" än gung (väldigt mjukt gung) vilket kanske kan vara bra... men den i tyg har också ett bra gung. Båda har hjul som sagt. Den i trä är ju definitivt väldigt bra värde för pengarna. Den i tyg blir ju lättare att få plats med i sovrummet då den är lite mindre, å andra sidan kan man ju använda trävaggan under en längre tid. Jag tycker att trävaggan är bra och av mkt bra kvalitet, men kanske inte så fin design. Tygvaggan är sötare, men inte lika hög kvalitet. Men kanske spelar det inte så stor roll. En annan aspekt är att man kan nog lättare sälja trävaggan vidare om man skulle vilja. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker visst att trävaggan är fin design också, är ju väldigt lik sängen ni redan har fast med gung. =) Kul att den ni har heter Hensvik, där har ju kusin Fredrik bygt ett hus just..

/Sys

Anonym sa...

ja det var ju lustigt... jag menar HUR många bor det i Hensvik???Visste inte ens att det fanns ett ortsnamn som hette så.... :-)
Vad är problemet med val av vagga egentligen??? ER säng kommer att vara absolut bäst och då behövs det ju inget extra golvutrymme alls! OCH det ÄR så mysigt....
Pyss, ma