tisdag 11 oktober 2011

post!

...fast karantänen har knyckt min svamp!! Taskigt! Dock har jag nu massvis med god saltlakrits o dipps! Och 50/50 klubbor! Tack finaste mammi!!!
Published with Blogger-droid v1.6.8

8 kommentarer:

Anonym sa...

Oj vad jag skrattade! De såg att det var svamp i alla fall...!
Bra att det andra kom fram! (Fick du inte lakritskluborna och djungelvrålen???)
Love you!
Puss, ma

Mrs F sa...

vad skönt att det funkar att kommentera nu! jo djungelvrålen och lakritsklubborna kom också fram! var hittade ni klubborna? Frida hade lagt upp jättefina bilder på kattisarna på fb, så söta!!!! och så kul att se lite nya bilder på dem! puss

Mrs F sa...

...och ja visst var det fantastiskt roligt med meddelandet!! det fanns även ett tillägg om att i de flesta fall så kan de erbjuda att behandla föremålet på något vis så att det inte kan utgöra ngt hot, men i detta fall var det ett synnerligen farligt objekt som skickats så det kunde antingen förstöras eller skickas tillbnaka till dig om vi betalar (vet ej hur mkt). Vill du att vi ska skicka tillbaka dem? finns ju risk för att de kanske inte är så goda efter att x-antal tulltjänstemän har fingrat på dem....

Anonym sa...

Nej hjälp, jag vill inte ha dem! Kanske kan man skicka med ett litet brev nästa gång att det bara är lite "mammi-svampar" från skogen, som är himla goa att ha till sås...!
Pusssssss

Mrs F sa...

ok! ja, det funkade ju förra gången! och konstigt också att det inte var några problem att ta in dem via flyget!? ja de är ju så förgrymmat goda....!! buhu dumma tullgubbar! ...hmm kanske hjälper det om man skickar med en liten beskrivning på vad för slags svamp de är och att de 'är till matlagning? eftersom deras störsa problem med dem verkade vara att de var "odentifierbara"!?

Anonym sa...

Hahahahaha! Kanske kan skicka med ett litet utdrag från nått engelskt svamplexikon så de förstår att det inte är "farliga" svampar. De är ju dessutom helt torkade så de kan ju knappast tro att det är några levande småkryp kvar bland dem. Bra att det andra kom fram i alla fall.

/Sys

Anonym sa...

Efter att ha sett Gränsbevakarna Australien ett antal gånger är jag förvånad att någonting alls kom fram!
PoK/Gittan

Anonym sa...

..tur att vi inte har den kanalen! :-)
Eva