torsdag 13 oktober 2011

Detta...

...är det hus vi egentligen helst vill ha, men vi tror att det kommer bli för dyrt för oss och auktionen är inte förrän om 2 veckor så vi kommer ju inte veta förrän dess. Svårt att veta hus man bäst ska göra? Om vi struntar i lillhuset nedan så kommer vi kanske (förmodligen) inte ha råd med detta hus ändå och då står vi där helt utan ngnstans att bo.... hur ska man göra och hur ska man tänka? Svårt!


Detta hus är mkt större... rummen är större plus att det har en större uteplats och ett litet extra rum i anslutning till köket. Däremot är toaletten i ett absolut anskrämligt skick och köket inte så kul det heller. Lilla uteplatsen på framsidan är bra för där kan man ställa cyklar t.ex, vilket skulle bli ett problem med det andra lilla huset då man inte får ställa sin cykel utanför huset om man inte har en liten inhägnad bit som tillhör ens fastighet. Så flyttar vi in där får vi väl hänga cykeln på väggen eller nåt!



köket är fulare och skruttigare i verkligheten än på bilden..


ett litet "extra" rum jämfört med de andra husen vi tittat på, skulle kunna användas som matrum eftersom det ligger i anslutning till köket (skumt att ha två soffor tycker jag!?)

Hyfsat stor uteplats


Huset utifrån 



Sovrum nr 1 med inbyggda garderober som är typ 10 cm (!) djupa...


Sovrum nr 2 med stege upp till vinden (lilla huset på fina gatan har också en vind som liknar den på detta hus)

Planritning


Gatan, som ju inte är lika fin som den som lilla huset ligger på, och inte lika lätt med parkering här heller, plus lite mer trafikljud.


Published with Blogger-droid v1.6.8

Inga kommentarer: