söndag 2 oktober 2011

I Blue Mountains

Just nu är vi uppe hos Liams föräldrar och hälsar på, för att fira Bridget och James fördelsedag och för att titta på finalen i World Cup Rugby League. (Jag har kanske inte berättat att B har avbrutit sina studier i västra australien och kommit tillbaka till Sydney och Blue Mountains, då hon mått väldigt dåligt på sistone). I kväll kommer Liams "reserv mormor och morfar" Mary-Lou och Eric hit på middag (och för att titta på rugbyn), Maggie lagar "bobotie", en vegetarisk och en vanlig. Bobotie är en sydafrikans köttfärspaj, typ, som vanligen serveras med riven kokos och skivad banan! Ska bli spännande att testa! Här uppe i Blue Mountains är det också Leura Garden Festival just nu, då kan man besöka olika privata och officiella trädgårdar runt om Leura, som är känd som "the garden village". Tyvärr var det inte så fint väder utan kallt och regnigt med typisk "mountain mist". Här kommer lite bilder från dagen:


Massvis med Azaleor!


Maggie, Liam & Bridget


 "gum trees" (eukalyptusträd) med sina vackra vita stammar



2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka blomsterbilder! Vilket litet gods är det på bilden? Är det er nya barre? Vad är det för ett fantastiskt blommande träd i förgrunden?
Tråkigt med Bridget... skönt att hon är hemma!
Kram, Ma

Mrs F sa...

Det är ett privat hus i en av de privata trädgårdarna vi besökte! Tror att det är ett körsbärsträd, mkt vackert! Finns ganska många sådana uppe i blue mountains! Ja mkt tråkigt med B... tänkte på att det var hemskt konstigt att du hade din dröm om henne just i samma veva...!!!