tisdag 3 juli 2012

Vecka 38

Nu har vi nått 38 veckor, bara 2 veckor kvar alltså! Bebisen väger 3-3,2 kg (!) och är nu helt redo att komma ut i världen utanför magen. Mer om vecka 38 kan ni läsa här! Jag kämpar fortfarande med sömnen men mår annars toppen!


3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är ju himla synd att du ska ha så svårt att sova nu, för när bebisen har anlänt lär det inte bli mycket sömn heller, har jag förstått.
PoK/Gittan
P.S. Mina pioner har slagit ut och doftar himmelskt!

Anonym sa...

...Det är helt "tossigt" nära nu...konstigt...man väntar och väntar....och väntar...och tror aldrig att det ska bli dags... tiden är oändligt lång...och så PLÖTSLIGT är det dags!!! Och man kan säga: "Jag ska ha barn om ett par veckor!" eller..."Min fru ska föda snart!" eller... "Jag ska bli mormor nästnästa vecka!" Åh, vad det ska bli kul när du ringer...
Älsk-älskar dig!
Mamma
P.S Jag ska sätta fler pioner - de tycker om Vale och trivs med mig! Kanske ska man bli pionsamlare på gamla dar....Hmm...??? D.S

Mrs F sa...

Ja det är ju precis så! Himla typiskt! Härligt med utslagna pioner!!! Önskar att jag kunde ha dem här! Och ja mamma jag tycker definitivt att du ska bli pionsamlare, kan nästan inte komma på nåt bättre att samla på!