tisdag 31 juli 2012

Bilder på Elise 10 dagar


I förra veckan tog jag dessa foton på lilla Elise, det har varit lite fullt upp här med amning, blöjbyten och allmän sömnbrist/utmattning så jag har varit lite dålig på att uppdatera, men här kommer nu en liten bildbomb! Idag var vår "community nurse" här för andra gången för att titta till Elise och väga henne osv (motsvarande hembesök från BVC). Hon hade gått upp hela 240 gram på en vecka, vilket tydligen är mycket bra så tydligen gör vi något rätt iaf! Känns skönt att få veta då hon ju var rätt liten då hon föddes och sedan gick ned 10 % av sin vikt under de första dagarna på sjukhuset (vilket ju dock också är normalt men man vill ändå se till så att de får tillbaka sin vikt under de första 2 veckorna, och det har hon nu alltså med råge gjort!). Så från födselvikten på 3060 gram gick hon ned till 2750 tror jag det var och sedan förra veckan hade hon gått upp till 3010 och nu väger hon hela 3250!!! Tjockis!! Dessa bilder är som sagt från förra veckan, så nu är hon ännu lite knubbigare och rundare om kinderna! :) 












2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka bilder! Hon är bara HELT ljuvlig!!!
Den andra bilden, den där hon har en liten bedårande pussmun, den kan ni ha i tidningen om det inte går med "Fotografbilderna".
Puss, mamma

Mrs F sa...

Tack! Ja jag hoppas ju att det ska gå att lösa med fotografbilderna så att vi kan använda ngn av dem! Ska ta lite fler bilder med fina kameran nu i veckan p lägga upp!