torsdag 19 juli 2012

Hemma

Som ni ju redan har förstått då är vi sedan i tisdagskväll hemma från sjukhuset. Mkt skönt! Vi börjar så sakteliga komma in i någon slags rutin eller rytm kanske snarare, en daglig promenad runt dalen hör till denna. Alla grannar har varit väldigt gulliga under graviditeten sedan vi kom hit och flera av sen har gett mig deras telefonnummer och erbjudit sig att hjälpa till om vi eller jag när Liam varit borta skulle behöva det. Idag kom vår granne Bonnie (!) över med en form vegetarisk canneloni som hon lagat till oss!!!! På något obegripligt sätt visste hon även att jag var vegetarian!! Hur gulligt är inte det??? Några bilder från idag, Liam vid frukostbordet med 2 av sina tjejer, en ny häst i dalen som vi gick förbi på promenaden (hoppas verkligen att det är en "rescue" häst, har nog aldrig sett ngt sp magert förut! Och så Elise i dagens mössa plus de otroligt vackra blommorna som kom idag från mormor, extra morfar och lilla moster!! Tack!!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, vad bra att den kom fram! Den skulle ha kommit igår egentligen..
Och vad bra att de gjorde en "mamma-barn-bukett"!! Jag hjälpte mamma att beställa via nätet, och allt blev fel hela tiden och försvann så man var tvungen att börja om från början och fylla i allt, så det tog typ en miljon år innan allt var rätt. På den svenska interflora-sidan hade mamma sett att man kunde beställa en sån där bukett med en liten "baby" bredvid sig, men när vi väl fattade att man måste beställa via en annan sida om man skulle skicka blommor till utlandet så insåg vi också att de inte hade den bukett-varianten där! Så jag skrev ihop en lång harang om hur vi ville att buketten skulle se ut, att det var en svensk tradition att få en sån bukett som nybliven mamma, och blablabla.. Sen skickade jag med en länk till den svenska sidan där det fanns en bild på den. =) Så det var ju väldigt bra och gulligt av dem att göra en liten "specialare", och skickligt att de fattade. =)

Ja urs, vilken hemsk liten häst!! Hoppas också verkligen att det är en "räddad" häst.

Lilla Elise är ju bara SÅ söt i den där mössan och med filten uppdragen upp till nästippen!!! Funkar det bra med Bonnie och Elise? (hunden alltså, inte grannen... :P )

Vilka otroligt gulliga grannar ni har! Så himla snällt att komma in med lite mat! Härligt.

Puss å kram Sys!

Anonym sa...

Ja hjälp vilken skruttig häst! De som vi red på på Teneriffa Yrsa, var typ välmående jämförelsevis!!!
"Dagens" mössa är bedåreande - eller kanske är det snarare "innehållet" som är det... minns att det var så himla kul med olika mössor på er, för ni fick liksom olika "looks" för varje ny myssa! :-)

Underbart med snälla grannar - de är värda sin vikt i guld!

Och superkul att det "bidde" en mamma-barn-bukett! Kanske något för blomsteraffären där att bli först med i Aussie!
Längtar efter er!
Puss, mamma