lördag 14 juli 2012

Elise Mary Forde

Igår, fredagen den 13:de juli 2012 kl. 11.45 föddes lilla Elise Mary Forde! Hon vägde 3060 gram och var 49 cm lång då hon kom till världen. Vi är så stolta och lyckliga!!! Är fortfarande på sjukhuset och återhämtar oss och blir kvar här tills tisdag-onsdag enligt dr Cropley.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så himla söt!!!
Vi välkomnade Elise till världen med 2 flaskor Champagne igår. Den stolte morfadern, Bruno, Sylvia, Per, Matilda, Agneta, Selma, Rocky och jag, och pratade om er hela kvällen. Du kan tro att vi är glada att allt gått väl. Hoppas att du och Elise mår bra och att ni snart får komma hem.
PoK/Gittan

Anonym sa...

Det är en jättefin bild på henne, sys. Men det har jag ju redan skrivit på FB men det tåls att sägas igen å andra sidan. =) Hon är ura-söt, önskar att jag kunde komma ner bums och träffa henne på riktigt, men kanske kan vi få till en skype-dejt snart i alla fall! =) Pussa på hennes utomordentligt söta runda kinder från mig!

/Moster (hennes alltså, inte din. :) )

Anonym sa...

Stort, stort GRATTIS till er underbara lilla dotter! Blir bara helt hjärtenupen och så gråtmild som bara jag kan... :-) (Inte lätt att vara jag...)
Ja, det var några rejält oroliga timmar kan jag säga! Så alltigenom underbart att allt gick bra! Hoppas att du snart ska må bättre och att allt går bra!
Älskar er!
Nybliven och utomordentligt stolt MORMOR