onsdag 25 maj 2011

Just nu pratas det om...

  • ..."planking" -alla verkar prata om det just nu. WTF! Vad är poängen liksom? Flera personer har nyligen dött då de "plankat" på balkongräcken, bilar m.m. Woolworths (en av de största matbutikskedjorna) har under veckan som gått sparkat flera personer som på arbetstid "plankat" på exempelvis köttkvarnar (!) och matvaruhyllor i butikerna. Så otroligt dumt. Håller folk på med det i Sverige också?

http://www.squidoo.com/planking-whats-wrong-with-people


  • ...att WiFi tydligen är skadligt, framförallt för små barn vars skallben inte är lika tjocka som hos vuxna. Tydligen går strålningen rätt in i deras hjärnor och gör skada... så nu rekommenderas att man använder NÄTVERKSKABLAR istället, speciellt i hushåll där det finns små barn samt i skolor m.m... 
  • ...om en 38-årig man som förra veckan orsakade trafikkaos i hela Sydney då han protesterade mot (för?) pappors rättigheter till sina barn, genom att klättra upp på toppen av harbour bridge och sätta upp ett plakat med texten "PLZ help my kids" och "kids first". Polisen trodde att det var en terroristattack av något slag och regerade genom att stänga av hela harbour bridge!


  • ...om kikhosta som tydligen är farligare än vad jag trodde! Myndigheter har gått ut med varningar och rekommenderar att alla som kan tänkas komma i kontakt med småbarn vaccinerar sig...

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken otroligt konstig företeelse... folk verkar ha för mycket tid - eller för tråkiga liv?!? När jag googlar det, så hamnar jag direkt i Australien. Undrar om det är ett fenomen bara där....?