onsdag 29 maj 2013

Blogg

Hej alla!
Som ni kanske märkt har det inte blivit lika mycket bloggande på sistone, dels pga att brist på tid som finns att sitta vid datorn och även pga att det inte funkat att blogga från mobilen, tyvärr! Det går ibland men tar en väldigt tid att publicera inläggen, oftast misslyckas publiceringen helt och inlägget sparas bara som utkast i telefonen, så det kan ta dagar eller veckor att lyckas publicera ett inlägg om man försöker några gånger per dag (det tar ett bra tag innan man f¨år själva felmeddelandet) och ibland bara går det inte alls!

Just nu är vi sjuka allihopa, och har varit det ett rätt bra tag nu. Elise har öroniflammation och går på penicillin och både Liam och jag är krassliga vi också. Elise är ju nu 10,5 månader gammal, har 7 tänder och säger t.ex. "dadda" = pappa "vavva"=mamma "titta" och kryper runt och hämtar saker från sitt rum, kan äta själv med sked,  klappa händerna, klättra upp på soffan (om hon får kliva på något, Bonbon t.ex!) och är allmänt helt fantastisk! På bra humör för det mesta, t..o.m. nu när hon är sjuk och febrig.

Här kommer lite bilder!

Liten sjukling....

Sötnöt!

Snören är roligt just nu! (och måttband!)

Elise bestiger soffan för första gången, och mamma lyckas fånga det på bild!! (titta efter noggrannt så ser ni vad hon använder som "stege"!) 


kanske lite för mörkt för att kunna se, men det är bonbon hon kliver på :)


Tadaaa!!!! Visst ser hon lite stolt ut!?

Mamma mamma släpp ut mig!!!! Elise skakar galler =)

Vad var det här för en intressant grej nu då? Den kan man säkert också klättra upp på!!

Elise hjälper till att plocka ur diskmaskinen! =)

Hästtjej! Nästan 10 månader på de här bilderna!


med Viggo på promenad

Läser "tidningen" till frukost 


Förser sig själv med....??? ur kylskåpet.... (tar efter pappa!)

Stor tjej som kan sitta i kundvagnen!! Genast blev det till hennes mammas förtjusning mycket roligare att shoppa!! För sitta i barnvagnen det tycker hon nämligen INTE om!!

Liten sjukling i fin kofta som farmor Maggie har stickat

1 kommentar:

Anonym sa...

Va' trista att ni är sjuka allihop. Kan väl vara för att ni är på väg in i vintern. Då brukar ju förkylningar härja som värst. Drick massa C-vitaminer.
Jag älskar alla blider på Elise - sötnöt är ordet!
PoK/Gittan