torsdag 11 oktober 2012

Dagens outfit

Idag är det lite småmulet och regnigt, och vi är hemma och fixar och förbereder inför resan till hunter valley imorgon. Fast just nu är det inte helt säkert att vi ens kan åka, Liam har nämligen insjuknat i samma magsjuka som mamma drog på sig på planet på vägen hit. (Stackars mamma hade fått tillbringa >10 timmar bredvid en kräkandes medpassagerare på planet till Singapore, inte så kul!) så nu är det bara jag kvar antar jag.. Elise verkar iaf må lite bättre, hon har ju inte riktigt varit sig själv sedan sjukhusvistelsen och vaccinationerna förra veckan, men börjar nu alltså återgå till att vara en glad liten bebis!! Idag har hon på sig en outfit från target, med kofta från kappahl och strumpor och hårband från H&M!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh nej, vad tråkigt om ni inte kan åka! Hoppas Liam kryar på sig snabbare än snabbt! Får ni boka om till en annan helg om ni inte kommer iväg nu?

Söta lilla Elise i sin outfit! :) Undrar dock om man inte måste ha lite hår först för att kunna ha hårband? :P Kanske kan kalla det huvudband, eller huvudprydnad i stället. :) Söt som socker är hon i alla fall!

/Sys

Anonym sa...

..ligger nåt i det du säger....
:-)
Pannband kanske?!?

Pyss, Ma

P.S Yrsa sjuk idag! D.S